KATEGÓRIÁK
Profil
KOSÁR
0
KATEGÓRIÁK
KATEGÓRIÁK
Mit keresel?
HU
EN
DE
RO
PL
Ft (HUF)
EUR
RON
PLN
Profil
KOSÁR
-
KATEGÓRIÁK
KÉSZLETKISÖPRÉS
ISKOLA
GYEREKEK
ELEKTRONIKA
HÁZTARTÁS
DIVATÁRU
KISÁLLAT
LAKBERENDEZÉS
AUTÓS KELLÉKEK
BABA/MAMA
AJÁNDÉKÖTLETEK
SZÉPSÉGÁPOLÁS
EGÉSZSÉG
BARKÁCS/KERT
ÉKSZER
NYÁRI TERMÉKEK
KREATÍV
BEMUTATKOZÁS
SZÁLLÍTÁS
KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS
BLOG
VISSZÁRU KEZELÉSE
Szilikon tojás- és palacsintasütő forma
15
2 099
HUF
(Bruttó)
1 779
HUF
(Bruttó)
Kosárba
EGYÉB
AJÁNDÉKÖTLETEK
EGYÉB
Előző termék
Következő termék
Szilikon tojás- és palacsintasütő forma
Cikkszám:
IPM-035
15
RAKTÁRON
29 db
MA AKCIÓ!
15
2 099
HUF
(Bruttó)
1 779
HUF
(Bruttó)
Akció kezdete: 2024.07.18
Vége: 2024.07.19
Megtakarítás
320 HUF
Akcióból hátralévő idő
nap
óra
perc
mp
Várható kézbesítés dátuma
:
2024.07.24
25000ft felett ingyenes szállítás
:
Mennyiségi kedvezmény:
2
db
2
1 743
HUF
/
db
4
db
3
1 726
HUF
/
db
Kosárba
A vásárlás után járó pontok:
18 HUF
Szilikon tojás- és palacsintasütő forma
Részletek/videók:
Kérdés a termékről
Ajánlom
Részletek/videók:
Vélemények
Részletek/videók:
ÍŤnycsiklandó, ásványi anyagokban gazdag reggelit készÍthetsz!
Tökéletesen egyforma adagokat süthetsz vele.
Egyszerre átfordÍthatod vele az összes palacsintát.
Nem ragad bele a formába, könnyedén tálalhatod a reggelit.
Mindenki tudja, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Egy bőséges, tápláló reggeli feltölti az embert energiával, és segÍt abban, hogy lendületesen vágjunk bele a napi teendőinkben.
A reggeli sürgés -forgásban, azonban gyakran előfordul, hogy csak egy- két falatnyi péksüteményt kapunk be, ami valljuk be, nem a legjobb napindÍtó.
A szilikon tojás- és palacsintasütő forma segÍtségével, ezentúl a reggeli rohanás közepedte is Ízletes reggelit készÍthetsz az egész családnak.
Hasznos tudnivalók a Szilikon formáról:
A két fül segÍtségével könnyedén kiemelheted, és átfordÍthatod egyszerre az összes palacsintát, vagy a tojásokat.
Speciális anyagának köszönhetően a fülek nem melegednek fel, Így nem kell attól tartanod, hogy megégeted magad vele.
Használata közben kerüld, hogy a fülek közvetlen nyÍlt lánggal, vagy főtőtesttel érintkezzenek!
Javaslatok, jó tanácsok a használatához:
1. Olajjal vagy vajjal alaposan kend ki a formát és a serpenyőt is.
2. Palacsinta készÍtés esetén a tészta legyen sőrő.
3. Lassú tőzön érdemes sütnöd őket.
4. 25 cm-nél nagyobb átmérőjő serpenyőre lesz szükséged a használatához.
5. Ha van, mindenképp használj lángelosztót. Mutatunk egy jól bevált receptet amerikai palacsinta tésztához:
Hozzávalók:
225 g finom liszt
1 db tojás
3 dl tej
1 csomag sütőpor
3 ek cukor
1 csomag vanÍliás cukor
1 késhegynyi fahéj
1 ek napraforgó olaj
ElkészÍtés:
Az összes hozzávalót tedd egy tálba, és keverd csomómentesre. Érdemes két részletben hozzá adni a tejet és a lisztet.
Olajozz be előre egy teflon serpenyőt és magát a szilikon formát is. A formát maximum a feléig önts fel a masszával. Addig kell sütni, amÍg szép, aranybarna szÍne nem lesz.
Annak érdekében, hogy megfelelően átsüljön, mindenképp lassú tőzön érdemes sütnöd.
A sütő forma tulajdonságai:
Anyaga: szilikon
SzÍn: piros
Mérete: 40x23x1,5 cm
A formalyukak átmérője kb. 7cm
Mit rejt a termék doboza?
1 db Szilikon tojás- és palacsintasütő forma
A képek csak illusztrációk, minimálisan eltérhetnek a valóságtól.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
marketplace partner
Árukereső.hu
KÉSZLETKISÖPRÉS
ISKOLA
GYEREKEK
ELEKTRONIKA
HÁZTARTÁS
DIVATÁRU
KISÁLLAT
LAKBERENDEZÉS
AUTÓS KELLÉKEK
BABA/MAMA
AJÁNDÉKÖTLETEK
SZÉPSÉGÁPOLÁS
EGÉSZSÉG
BARKÁCS/KERT
ÉKSZER
NYÁRI TERMÉKEK
KREATÍV
BEMUTATKOZÁS
SZÁLLÍTÁS
KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS
BLOG
VISSZÁRU KEZELÉSE
Nyelv váltás
hu
en
de
ro
pl
Pénznem váltás
Ft (HUF)
EUR
RON
PLN
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Működéshez szükséges cookie-k
Marketing cookie-k
Analitikai cookie-k
Cookie-k személyre szabáshoz
Beállítások
Elfogadom